Optredens

Isis Zahara brengt u een professionele oriëntaalse show die diverse stijlen van het buikdansen naar voren brengen. Dankzij jarenlange training bij internationale docenten brengt zij buikdansoptredens op hoogstaand niveau, welke geschikt zijn voor elk publiek! Buikdansoptredens zijn geschikt voor alle leeftijden.

U kunt ons boeken voor:

  • cultuurfestivals
  • galashows

Isis Zahara geeft geen optredens voor events waar alléén mannen aanwezig zijn !

Enkele voorbeelden van mogelijke optredens:

Standaard 15 Minuten

Een optreden duurt standaard 15 minuten (3 tot 4 nummers) en omvat verschillende dansen, zoals bijv. Klassiek, Egyptisch, Amerikaans, Turks of Latin

Klassiek 2 x 15 Minuten

U kunt kiezen uit een show van 30 minuten (6 tot 8 nummers). Hierbij vindt een kostuumwissel plaats. Opzwepende drumsolo’s, sluiers, zwaard, dans met zills, kandelaar, (Egyptisch of Libanees) met stok, waaierdans, Turks Zigeurner dans (Roman). Ook het publiek wordt op een leuke manier bij de Show betrokken

Performance & Les 45 minuten

Dit arrangement is inclusief een performance en een speciale buikdans les aan uw gasten. Het is een groot plezier voor een partij en Isis Zahara biedt sjaals en sluiers voor al uw vrienden. Wilt u een prive-les in de Dans Studio boeken? Stuur dan een e-mail of gebruik het contact formulier op de website.

Bruiloft Prestaties 45 minuten

Isis Zahara is erg blij om u te helpen met uw speciale dag en plant met u een speciale bruiloft performance (coördinatie kostuum kleuren, speciale liedjes, de gasten om mee te dansen …)

Boeking

Uiteraard is het mogelijk om een show op maat te maken. Isis Zahara helpt u daar graag bij.

Voor meer informatie kunt u het aanvraag formulier hiernaast invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om verdere details te bespreken.

Voor en achternaam

E-mail

Soort evenement

Datum en tijd

Locatie/Adres

Locatie beschrijving (bijv. restaurant)

Aantal gasten

Wat verwacht u van de prestaties

Voer onderstaande code in

captcha